Save Preloader image

0%

Luni - Vineri : 9:00 - 18:00
Strada Nițu Vasile 71, București, Sector 4

Solutii Avantajoase De Finantare Pentru Autoturismul Dorit

Stim ca achizitia unei masini presupune un proces decizional destul de complicat, fiind disponibile un numar mare de modele si optiuni si ca trebuie sa iei in calcul anul de fabricatie, motorizarea, optiunile si dotarile, insa cel mai important este bugetul.

Venim insa in intampinarea nevoilor tale. Chiar daca ai un buget limitat pentru noua ta masina, nu trebuie sa lasi acest buget sa iti limiteze optiunile. Daca ti-ai dori o masina mai noua si mai performanta, dar aceasta depaseste bugetul disponibil, aplica pentru finantare pentru diferenta de bani.

Finantare Leasing sau Credit Auto

Mai simplu ca niciodata!

Toate autovehiculele din parcul Ton Auto pot fi achiziționate prin leasing financiar sau credit auto bancar. Pentru obținerea finanțării trebuie achitat un avans cuprins între 15-50%, iar perioada de creditare este între 12-60 de luni.

Cumpararea unei masini rulate nu trebuie sa fie o bataie de cap sau un efort financiar considerabil!

Avem parteneriate solide cu institutii financiare bancare sau de leasing si facem pentru tine toate demersurile necesare.

Poti oricand sa alegi intre variantele bancare (Transilvania, BCR, Raiffesen, BRD stc.) sau firmele de leasing (Idea Leasing, BT Leasing, Impuls Leasing, TBI Pay, Raiffeisen Leasing,  Tiriac Leasing etc.). Sau, daca ai deja un finantator cu care lucrezi, cu atat mai bine!

Putem sa iti spunem imediat care sunt conditiile in care te incadrezi, ce variante poti sa alegi si ce acte trebuie sa pregatesti. Tot ce mai ramane sa faci este sa semnezi cateva formulare pentru finantator si noi ne ocupam de restul. Iti spunem la orice moment stadiul dosarului tau, cand va trebui sa semnezi actele si cat de aproape esti de masina pe care o doresti. Cu transparenta, in interesul si beneficiul tau!

Putem sa iti spunem imediat care sunt conditiile in care te incadrezi, ce variante poti sa alegi si ce acte trebuie sa pregatesti.

Tot ce mai ramane sa faci este sa semnezi cateva formulare pentru finantator si noi ne ocupam de restul. Iti spunem la orice moment stadiul dosarului tau, cand va trebui sa semnezi actele si cat de aproape esti de masina pe care o doresti.
Cu transparenta, in interesul si beneficiul tau!

+40756 066 055
Pentru valoarea exacta a ratei si pentru informatii complete despre finantare va rugam sa ne contactati direct.